Ekhagsvägen 56

Se alla bilder
ÖrebroVilla6 R.O.K.150 m²6 600 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Ekhagsvägen 56 – Ditt nya hem i Framnäs, Örebro!

Beläget i det charmiga och eftertraktade området Framnäs i Örebro, står detta nybyggda drömhus redo att välkomna sin nya ägare till ett liv av komfort, elegans och bekvämlighet.

Vid entrén möts du av en rymlig och inbjudande hall med generöst med förvaringsutrymme och en atmosfär av välkomnande värme. Det öppna köket, designat för både stil och funktionalitet, är hjärtat i hemmet och erbjuder moderna bekvämligheter såsom integrerade vitvaror, en elegant köksö och generöst med bänkyta för matlagning och samvaro. En naturlig förlängning av köket leder till den ljusa och luftiga sällskapsytan, perfekt för familjemiddagar eller avslappnade kvällar med vänner.

På entréplanet finns även ett praktiskt sovrum, idealiskt för gäster eller som ett arbetsutrymme, samt ett smakfullt inrett badrum för extra bekvämlighet. Tvättstugan med groventré är en praktisk detalj som gör vardagsrutinerna smidigare och mer organiserade.

När du kliver upp till övervåningen möts du av en känsla av lyx och komfort. Här finns tre väl tilltagna sovrum, varav det imponerande master bedroomet är en oas av avkoppling och elegans med sin tillhörande walk-in closet. Övriga sovrum är perfekta för barn, tonåringar eller gäster och erbjuder flexibel användning beroende på familjens behov. Ett gemensam vardagsrum på övervåningen skapar en plats för avslappning och samvaro, medan det andra eleganta badrummet ger ytterligare komfort och bekvämlighet.

Detta hem är inte bara vackert utan även genomtänkt in i minsta detalj. Materialvalen är av högsta kvalitet, med ett stilrent kök från Nordanro och en vacker stenskiva från Perssons Sten. Badrummen är smakfullt inredda med sten och golven pryds av breda träplankor som ger en känsla av rustik lyx. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär genom hela huset.

Utöver den inre komforten erbjuder detta hem även en fantastisk exteriör med ett praktiskt garage, komplett med elbilsladdare och förråd, vilket är en extra bonus för den moderna familjen. Dessutom är läget oslagbart med närhet till skolor, förskolor och grönområden, vilket gör det perfekt för familjer med barn. Med bara en kort bilresa till Örebro centrum finns även enkel tillgång till stadens alla bekvämligheter och nöjen.

Kontakta Dino Dobric för mer information och för att ta nästa steg i processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER