Deldenäs 223

Se alla bilder
ÅtorpFritidshus2 R.O.K.47 m²895 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till sommarparadiset vid sjön Skagern! Deldenäs 223, här erbjuds en ultimat fastighet där du har allt som behövs för en bekväm och avkopplande livsstil året runt.

Huvudstugan erbjuder en yta om 47 kvm och har allt du behöver för att leva bekvämt, inklusive ett badrum, kök, hall, vardagsrum och sovrum. Allt är utformat med tanke på funktionalitet och komfort, så att du kan njuta av din tid i denna underbara miljö. Stugan har även en stor veranda som delvis är inglasad, här kan du slappna av och njuta av den underbara utsikten över sjön.

Utöver huvudbyggnaden finns en gäststuga som är perfekt för besökande vänner och familj. Här finns också en redskapsbod och dass, vilket gör det lätt för dig att hålla trädgården i ordning. Delvis inventarier kan lämnas kvar.

En av de bästa sakerna med denna fastighet är att den är avsedd för att du ska kunna bo här året runt. Det finns drickbart vatten från en borrad brunn samt en avloppslösning via en sluten septitank, vilket gör att du kan leva bekvämt och utan problem året runt.

Tomtens om 1 620 kvm erbjuder också framtida möjligheter efter behov och önskemål.

Med bilen ta du dig till Örebro på ca 55 minuter, ca 20 minuter till Åtorp & ca 30 minuter till Laxå.

Närheten till vattnet & dess vackra omgivande natur, här finns det gott om utrymme för att fiska, simma, paddla kajak & åka motorbåt. Och när vintern kommer kan du njuta av långa promenader på snötäckta stigar och mysiga kvällar framför brasan.

Fastigheten har fiskerätt i sjön Skagern, fiskerätt med nät samt kräftfiske i del av sjön i en samfällighet.

Stora möjligheter till att få båtplats, måste dock skrivas avtal med berörd markägare.

Så om du letar efter en fastighet som erbjuder en bekväm och avkopplande livsstil året runt, med fantastisk utsikt och en lugn och rofylld miljö, då är Deldenäs 223 det perfekta valet för dig. Kontakta Albin redan idag för att boka en visning och upptäck allt som denna underbara fastighet har att erbjuda!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER