Dalgatan 22

Se alla bilder
FinnerödjaVilla5 R.O.K.147 m²825 000 kr

BESKRIVNING

Här erbjuds en 1½-plansvilla med fem rum och kök på en rymlig boyta om 147 kvadratmeter.

Villan är perfekt belägen intill skogen i det idylliska samhället Finnerödja.

Ett integrerat garage ger smidig parkering och extra förvaringsmöjligheter för din familj.

Denna familjevilla välkomnar dig med en imponerande hall som utgör hjärtat på bottenvåningen. Här möts du av en känsla av rymd och ljus.

I direkt anslutning till hallen finner du det charmiga vardagsrummet som pryds av generösa fönsterpartier som släpper in det naturliga ljuset och ger en harmonisk atmosfär till rummet. I detta rum finner du även en braskamin, som inte bara ger en känsla av värme utan även skapar en mysig plats för avkoppling och samvaro.

Vidare från vardagsrummet når du matplatsen och köket, här finns gott om plats för matlagning och umgänge med familj och vänner. Den öppna planlösningen mellan matplats och kök skapar en känsla av samhörighet och möjliggör enkel interaktion mellan de som lagar mat och de som sitter vid bordet. Från matsalsdelen har du en praktisk utgång till uteplatsen i soligt västerläge. Denna uteplats, delvis under tak, erbjuder en härlig plats att njuta av måltider utomhus eller koppla av med en bok och en kopp kaffe.

På bottenvåningen finns även ett av sovrummen, vilket kan vara perfekt för gäster eller äldre familjemedlemmar som vill undvika trappor. De två andra sovrummen finns på övre plan, vilket ger en god separation mellan det privata och gemensamma utrymmet i huset.

Badrummet på bottenvåningen är rymligt och erbjuder badkar, wc och handfat. På övre plan finns en separat toalett med handfat för extra bekvämlighet. Det finns även en separat dusch i groventrén.

Trädgården är en trevlig plats med välkomnande sittplatser som inbjuder till avkoppling och utomhusaktiviteter. Du kan njuta av lugnet och skönheten i naturen med skogen som granne.

Samhället är omgivet av det populära Tiveden, som är känt för sina fantastiska möjligheter till vandring, cykling, paddling och svampplockning. De närliggande sjöarna Unden och Skagern är en sann fröjd för naturälskare och erbjuder klart rent vatten, underbara sandstränder och spännande sportfiskemöjligheter.

I Finnerödja bor ungefär 600 invånare, och samhället är välutrustat med bekvämligheter. Den nybyggda skolan från 2018 är hem för cirka 100 elever från förskoleklass till årskurs sex, och förskolan delar lokaler med skolan. Skolan är omgiven av ett elljusspår och ett utegym för de som vill vara aktiva.

För dina dagliga ärenden finns en ICA-butik i närheten, vilket inte bara är en välsorterad livsmedelsbutik utan också en trevlig mötesplats för samhället.

E20 passerar precis utanför Finnerödja, och med länstrafikbussen tar det endast 15 minuter att nå Laxå centrum och järnvägsstationen. Om du överväger att bo i Finnerödja och arbeta i en grannkommun kan du räkna med korta restider med bil:

- Hova: 15 minuter

- Gullspång: 28 minuter

- Töreboda: 30 minuter

- Örebro: 40 minuter

- Mariestads blivande batterifabrik ligger bara 30 minuter bort.

Denna villa erbjuder en unik möjlighet att bo i en naturskön och praktiskt belägen miljö, där du kan kombinera det bästa av landsbygdslivet med närheten till arbets- och fritidsmöjligheter.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER