Christinelundsvägen 28

Se alla bilder
NoraVilla5 R.O.K.155 m²1 870 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Christinelundsvägen 28 i Nora, perfekt för en familj som vill ha en lugn och avslappnad livsstil. Huset är rymligt med en boyta på 155 kvm, perfekt för att bjuda in både familj och vänner för att dela minnen och skapa nya. Bilfri gata, vilket ger en trygg miljö för barnen att leka och utforska på.

Huset har en mysig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kalla vinterkvällar. Fiberanslutning finns, vilket gör det enkelt att hålla kontakten med omvärlden och jobbet.

Beläget endast 10 minuters promenad från en badplats och en båtbrygga där det finns möjlighet att hyra en plats. MTB-spår och vandringsleder finns också precis utanför dörren för den som vill utforska naturen. För familjer med barn finns det en gång- och cykelväg till skolor och förskolor som inte behöver korsa några bilvägar.

Badrummen renoverades 2017 och 2018, och tvättstugan installerades 2021 med tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare. Luftvärmepumpen installerades 2018 och hjälper till att hålla en behaglig temperatur året runt. Uterummet, byggt 2016, erbjuder en härlig plats att koppla av på redan ifrån tidiga vården till sena hösten. Stora förvaringsmöjligheterna som finns i huset, vilket gör det lätt att hålla ordning och ha allt på sin plats.

Samtliga fönster och ytterdörr byttes 2020 (Mockfjärds), vilket ger bra isolering och minskar uppvärmningskostnaderna. Varmluftsugnen installerades 2022 och ger möjlighet till en bekväm matlagning. Tomten är lättskött och kräver minimalt underhåll, vilket ger mer tid för att njuta av det fina utomhusområdet och allt som Nora har att erbjuda.

Det här är verkligen ett perfekt hus för den som vill ha ett avslappnat och bekvämt boende, samtidigt som man kan njuta av en aktiv livsstil i naturen. Kom och upplev husets lugna och inbjudande atmosfär, kontakta Dino Dobric för mer information eller för att boka en visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER