Bofinksvägen (Lgh 18)

Se alla bilder
HallstahammarBostadsrätt5 R.O.K.112,2 m²4 599 kr/mån

BESKRIVNING

Här lanseras BRF Fasanen som är 18 stycken trivsamma radhus mitt i centrala Hallstahammar. Optimala för den moderna barnfamiljen som vill ha ett bekymmerfritt boende av högsta klass. Påkostade materialval i radhusen som standard. Husen är energieffektiva och erbjuder trivsamma uteplatser med möjlighet till både grillkvällar och lek på grönytorna. Förråd ingår till varje radhus.

Området är lugnt och barnvänligt med gångavstånd till grönområden, fotbollsplan, ishall, förskola, skola(åk 1-9), livsmedelsbutik samt goda pendlingsmöjligheter till Västerås (10 min), Eskilstuna och Stockholm.

Husen består av 6 rok varav möjlighet finns att få 4 stycken sovrum. Dubbla badrum samt tvättstuga. Kök och vardagsrum integrerar och ett härligt ljus infinner sig i bostaden. Inom 10 minuter från bostaden finns Erikslunds shoppingcentrum med över 80 butiker. Husen beräknas stå färdiga hösten 2020 och fina möjligheter finns att påverka materialval i din nya bostad. Hjärtligt välkommen att kontakta Erik Lejon för mer info om försäljningsprocessen.

Ekonomi:

Boendekostnad (exkl amortering)

7285:- / mån (inkl drift, ränta(1,5 %) och avgift (4599)) Notera att detta endast är en uppskattning av den kommande boendekostnaden.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER