Blåvingestigen 13

Se alla bilder
ÖrebroVilla5 R.O.K.103 m²3 800 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till Blåvingestigen 13!

Här saluförs ett hus om flexibla kvadratmeter på friköpt och barnvänlig tomt belägen på en lugn återvändsgata i attraktiva Adolfsberg. Ett fantastiskt tillfälle att äga ett trevligt friköpt parhus med en genomtänkt layout, moderna förbättringar och en mysig eldstad.

Detta hus öppnar upp till en ljus och öppen entréplan där kök och vardagsrum förenas till en inbjudande gemensam yta. Den mysiga eldstaden ger både värme och karaktär till vardagsrummet, perfekt för avkoppling och social samvaro. Från vardagsrummet leder en dörr ut till baksidan där du hittar ett charmigt tralldäck, en plats att njuta av utomhuslivet. Nedre våningen rymmer ett bekvämt sovrum, en praktisk wc och ett duschrum för optimal funktionalitet. Övre våningen har två rymliga sovrum samt ett mångsidigt kontor/sovrum och en extra wc för bekvämlighet.

Moderniseringar har gjorts för att skapa en bekväm och stilsäker livsmiljö. Från år 2020 till 2022 har samtliga ytor fått nymålning för en fräsch och inbjudande atmosfär. De nya fönstren, installerade 2021, förbättrar både energieffektivitet och ljusinsläpp. Utomhus har också tagits om hand. År 2020 lades en ny trall på baksidan, perfekt för utomhusaktiviteter och trevliga sammankomster. Luftvärmepumpen installerades år 2019 och garanterar en behaglig inomhusmiljö året runt. Dessutom målades fasaden om år 2021.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat hem centralt beläget i omtyckta och barnvänliga kvarter nära vackra grönområden med härliga promenadstråk och lekparker. Närliggande förskolor, skolor, mataffärer och restauranger. Cykelavstånd till centrum och Marieberg köpcentrum med all önskvärd service.

Välkomna att kontakta Dino Dobric för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER