Björkmansgatan 6

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.71 m²3 902 kr/mån2 340 000 kr

BESKRIVNING

Varmt välkommen till Björkmansgatan 6!

Nu finns chansen att förvärva denna trivsamma gavellägenhet om 3 rum och kök med privat uteplats som ger radhuskänsla.

Planlösningen är suverän med kök och vardagsrum tillsammans vilket skapar ett socialt och öppet hem med generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Utöver detta toppas lägenheten av en rejäl uteplats i bästa läge där man kan njuta av utsikten över den fina disponentparken. Rymlig hall och en separat klädkammare med plats till förvaring. Ett rymligt masterbedroom med plats för dubbelsäng och inbyggda garderober samt ett sovrum till som kan användas som gästrum, barnrum eller kontor.

Disponentparken erbjuder en mycket attraktiv och unik parkmiljö där Disponentvillan är kronan på verket.

Läget är mycket attraktivt där man bor nära till citykärnan samtidigt som man har direktkontakt med det vackra Naturreservatet där kvällspromenaderna blir en ren njutning. Sportutbud i form av SHL och Allsvenskan finns på gångavstånd. Universitetet, universitetssjukhuset och Örebros vackra stadspark finns ett stenkast bort. Välsorterad livsmedelsbutik, förskola och skola är också attribut som finns i närheten.

Kontakta Emelie via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller telefon: 073-0355761 för mer information eller för att boka en privat visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER