Björklidsvägen 3

Se alla bilder
ÅsbroFritidshus1 R.O.K.24 m²400 000 kr

BESKRIVNING

Den här fantastiska fastigheten har ett oslagbart läge med badrocksavstånd till den idylliska sjön Tisaren. För den som älskar att spendera tid på vattnet erbjuds en båtplats vid den gemensamma bryggan, vilket gör det enkelt att njuta av allt som sjön har att erbjuda.

På denna egendom finner du två byggnader.

Först och främst har vi ett attefallshus byggt 2021 som erbjuder moderna bekvämligheter och stilfulla inredningsdetaljer. Här kan du koppla av och njuta av en bekväm vistelse i naturskön omgivning.

För den som gillar att ta sig an projekt finns även en äldre stuga på tomten (årtal oklart, ca 35 kvm). Stugan är i behov av en omfattande renovering och ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på den. Här är det bara fantasin som sätter gränser för vad du kan åstadkomma.

En stor fördel med denna fastighet är att VA redan är betalt och framdraget till tomtgränsen, vilket förenklar eventuella framtida byggprojekt och ökar bekvämligheten i vardagen.

Tomten är lummig och frodig med närhet till skog och sjö. Här kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du har möjlighet att utforska den omgivande naturen och allt den har att erbjuda.

Närhet till både centrala Örebro (endast 37 km bort) och centrala Askersund (endast 16 km bort)!

Förutom naturen är det också lätt att ta sig till de viktigaste bekvämligheterna i Åsbro. Här finns skola, förskola och affärer, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina dagliga ärenden utan att behöva åka långt. Så, om du söker efter en plats där du kan njuta av lugn och ro, samtidigt som du har tillgång till alla de bekvämligheter du behöver i din vardag, är detta platsen för dig.

Denna fastighet är det perfekta valet för dig som drömmer om en avkopplande tillvaro vid sjön Tisaren med möjlighet att forma ditt egna smultronställe precis efter dina önskemål. Här kan du skapa minnen för livet och njuta av den vackra svenska naturen i dess finaste form.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER