Bergmästarvägen 13

Se alla bilder
HälleforsVilla4 R.O.K.114 m²620 000 kr

BESKRIVNING

Denna rymliga bostad erbjuder en boarea om 114 kvm och en totalarea om 163 kvm. Här finns gott om utrymme för hela familjen!

Byggår 1938, men med omfattande renoveringar år 2023, är detta hem helt redo att välkomna sina nya ägare.

Alla väggar inomhus är klädda med gipsskivor och är nymålade, vilket ger en fräsch och modern känsla. Dessutom har en ny elcentral installerats. Både taket och fasaden har också nyligen renoverats och målats för att ge ett stilrent och välskött utseende.Detta hem har även ett helt nytt badrum och kök som är omsorgsfullt designade med moderna bekvämligheter.

Fastigheten har också en praktisk vattenbrunn för bevattning, vilket gör trädgården lätt att hålla i toppskick. Dessutom finns det ett fristående uthus med två våningar med en yta på cirka 28 kvm. Här finns gott om plats för förvaring eller kanske ett hobbyrum. Utomhusområdet är vackert inrett med inte mindre än fyra äppelträd och ett päronträd.

Hällefors är beläget i det "Trolska bergslagen" vilket ger en tillgång till en sagolik natur i närområdet med vackra vandringsleder, enormt många sjöar med möjlighet till förstklassigt fiske och bad. Att flytta till Bergslagen ger dig möjlighet att njuta av en av Sveriges vackraste naturer.

Bergmästarvägen 13 erbjuder en perfekt kombination av charm och modernitet, med alla renoveringar och bekvämligheter som behövs för att trivas. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem! Kontakta Albin Andersson idag för mer information eller för att boka en visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER