Barnhemsgatan 7A

Se alla bilder
KÖPINGBostadsrätt4 R.O.K.103 m²5 124 kr/mån1 350 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna underbara lägenhet belägen på Barnhemsgatan 7A i centrala delarna av Köping. Med sina generösa 103 kvadratmeter erbjuder denna bostad en fantastisk atmosfär med gott om plats för både familj och vänner. Här finns 3 rymliga sovrum, ett badrum och en separat wc, vilket gör detta hem perfekt för den som söker en harmonisk och praktisk livsstil.

Det ljusa och rymliga vardagsrummet är en perfekt plats att samlas med familj och vänner. Här skapar den dekorativa eldstaden en varm och inbjudande atmosfär, och blir ett vackert fokus i rummet. Utanför vardagsrummet hittar du en bekväm balkong som vetter mot den lugna och grönskande innergården – en plats att njuta av morgonkaffet eller avkopplande stunder.

De tre rymliga sovrummen erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och arbete. Köket är modernt och funktionellt, med gott om förvaringsutrymme och plats för matlagning och samvaro. Badrummet är smakfullt utformat och inkluderar moderna bekvämligheter, och du har även en separat wc för extra bekvämlighet.

Denna lägenhet är inte bara en plats att bo på, det är en möjlighet att uppleva Köping i all dess prakt. Här har du enkel tillgång till butiker, dagligvaruhandel, restauranger och skolor. För pendlare finns utmärkta kommunikationsmöjligheter till större städer som Västerås, Stockholm, Eskilstuna och Örebro.

Föreningen är otroligt välskött och trygg gällande ekonomin, vilket ger dig som boende en extra trygghet. Här kan du känna dig lugn och avslappnad i din nya hemmiljö.

Tveka inte att kontakta Dino Dobric för att boka en visning och upptäck själv det fantastiska med denna lägenhet på Barnhemsgatan 7A!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER