Barkborrevägen 4

Se alla bilder
ÖrebroVilla5 R.O.K.141 m²4 500 000 kr

BESKRIVNING

Villa om totalt 205 kvm i populära Adolfsberg. Här bor du i ett av Örebros absolut populäraste områden, med närhet till det mesta.

Här erbjuds en möjlighet att skapa sitt drömboende, huset besitter unika kvaliter och har en enorm potentiell.

1942 var året då skomakare Johanssons nya villa på Barkborrevägen 4 stod klar. En villa i 2 plan med källare, vattenburet värmesystem och öppen spis i salongen. Fönsterpartierna är placerade i hörnen, som en flört mot funkisstilen samtidigt som fasaden i tegel fick huset att kännas modernt, dessutom underhållsfritt. Huset har varit i samma familjs ägo sedan uppförandet, men nu är det dags för en ny familj att ta över och utforma villan till sitt drömboende.

Invändigt finns det fina fiskbensparkettgolvet bevarat, likaså den öppna spisen. På entréplanet finns förutom finrummet en inre möblerbar hall, kök med matplats, WC samt entréhallen. Den svängda trappan leder upp till övervåningen där tre sovrum, förvaring och ett badrum finns. I källaren finns generöst med förvaringsutrymmen, pannrum och tvättstuga.

Dubbelgarage med elstyrd port. I den bakre änden finns en förrådsdel med duschrum och bastu. På den rymliga tomten finns plats för altan eller trädäck, lekytor för barnen och möjlighet för dig med gröna fingrar att påta.

Takbyte utfördes under 2019.

Här bor ni med närhet till förskola och skola, grönområden och sportfält. Från Barkborrevägen 4 har ni närhet till förskolor, skolor, grönområde med elljusspår, välsorterad matbutik och Stadsbusslinjer. I området finns även Adolfsbergs vårdcentral, restauranger och gym.

Adolfsberg ligger ca 4 km söder om Örebro centrum (5 min med bil, 15 min med cykel) och 2,5 km norr om Marieberg köpcentrum

Välkomna att kontakta oss för en förhandsvisning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER