Aspvägen 10

Se alla bilder
HälleforsVilla7 R.O.K.171 m²684 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Aspvägen 10!

Denna fantastiska villa är perfekt planerad för att passa både dig och din familj i underbara och trygga Hällefors.

Med en totalyta om 171 kvm erbjuder denna bostad gott om utrymme för alla dina behov. På entréplan finner du det välutrustade köket och det ljusa och rymliga vardagsrummet, som båda erbjuder en inbjudande atmosfär och skapar en perfekt plats för familjetid och sociala sammankomster. Här finns också två bekväma sovrum samt ett stilfullt badrum som har noggrant utformats för att ge avkoppling.

På övervåningen finner du ytterligare två rymliga sovrum och ett mindre badrum. Här finns också ett väl tilltaget allrum som kan omvandlas till ett extra sovrum om så önskas. Detta flexibla utrymme ger dig möjlighet att anpassa bostaden efter dina behov och önskemål, oavsett om du behöver ett extra sovrum, en arbetsplats eller en avkopplande lounge.

Den välskötta trädgården sträcker sig över 516 kvm och kan nås direkt från vardagsrummet. Det är en perfekt plats att umgås med familj och vänner, odla dina favoritväxter eller bara koppla av och njuta av den lugna omgivningen.

Beläget i det "Trolska bergslaget" har Hällefors en magisk natur som väntar på att utforskas. Omgiven av vackra vandringsleder och en mängd sjöar erbjuder detta område fantastiska möjligheter till förstklassigt fiske och avkopplande bad. Att flytta till Bergslagen ger dig chansen att uppleva en av Sveriges mest hisnande naturlandskap.

Ge dig själv och din familj förmånen att bo på en plats där naturen är lika vacker som ditt drömhem. Aspvägen 10 är den perfekta kombinationen av komfort, stil och närhet till naturen. Här kan du skapa minnen och uppleva en livsstil som du alltid drömt om. Tveka inte, det är dags att ta steget och upptäcka vad Hällefors har att erbjuda!

Kontakta Albin Andersson redan idag!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER