Aspstigen 16

Se alla bilder
DegerforsVilla147 m²

BESKRIVNING

Välkommen till det underbara hemmet på Aspstigen 16 i charmiga Degerfors, en plats där lugn och natur förenas med stil och bekvämlighet. Denna imponerande 1,5-planvilla med sina generösa 147 kvadratmeter erbjuder en idyllisk livsstil med närhet till Degerfors golfbana och sjön Möckeln. Här kan du verkligen njuta av det bekväma och rymliga boendet samtidigt som du omges av naturskön skönhet.

Aspstigen 16 är harmoniskt beläget i en avskild miljö, omringad av skog och frodigt grönskande områden. Morgonpromenader längs Möckelns natursköna stränder eller en uppfriskande golfrunda på Degerfors golfbana blir en naturlig del av din vardag.

Denna villa är imponerande rymlig med sina 147 kvadratmeter och den öppna planlösningen skapar en luftig och välkomnande atmosfär. Här finns gott om utrymme för dig att leva och trivas.

Trädgården är generös och lockar med möjligheten att odla egna grönsaker, samla vänner och familj för mysiga grillkvällar eller helt enkelt koppla av i skuggan av de vackra träden.

Inomhus är huset smakfullt inrett med moderna detaljer och högkvalitativa materialval. Köket genomgår för närvarande en totalrenovering, vilket kommer att lyfta boendets elegans ytterligare.

För dig som älskar golf ligger Degerfors golfbana bara en kort promenad bort, medan sjön Möckeln erbjuder en mängd vattenaktiviteter som fiske, bad och båtliv.

Degerfors är strategiskt beläget med utmärkta kommunikationer och närhet till större städer som Karlskoga, Karlstad och Örebro, vilket gör det enkelt att pendla till arbete eller njuta av shopping och nöjen.

Aspstigen 16 är en unik möjlighet att bo i en idyllisk miljö med närhet till både naturens skatter och stadens bekvämligheter. Här kan du skapa minnen och trivas på riktigt! Missa inte chansen att uppleva magin i detta hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta det första steget mot ditt drömhem i Degerfors.

Överlåtelsebesiktning är beställd!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER