Albanogatan 5

Se alla bilder
ÖrebroVilla8 R.O.K.6 995 000 kr

BESKRIVNING

Kommande!

Med ett fantastiskt läge mitt i centrala Almby saluförs nu en villa med oändliga möjligheter! En av Almbys största tomter om hela 913 kvm med fina möjligheter. Se bifogad detaljplan gällande byggrätt och delningsmöjligheter. Huset har en totalarea om hela 244 kvm. Stor och helt inredd och nyrenoverad källare med fina möjligheter till uthyrning med separat ingång och eget kök i källaren. Alternativet är ett perfekt boende för familjen med många barn som vill ha egen avdelning för tonåringarna.

Ekonomiska fördelar:

Vid uthyrning av källaren skapas enormt fina intäkter som uppskattas ligga kring 24 000 kronor per månad före skatt. Bergvärme för låg kilowattförbrukning och otroligt fina värden på energideklarationen.

Stora delar av huset är nyrenoverat. Bl.a. är badrum, 2 kök och stora delarna av det invändiga renoverat och håller en hög standard. Tegel och exklusiva glaserade takpannor gör husets utsida väldigt lättskött. Övervåningen inrymmer nyare kök med plats för matbord. Vardagsrum som är rymligt med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Utgång till den nybyggda altanen i optimalt söderläge. Badrum och sovrum med tillhörande rum med vacker utsikt mot trädgården.

Källaren är helt nyrenoverad genomgående och har separat ingång. 4 stycken rum plus kök och badrum. Direktingång från garaget till källaren. Rymligt dubbelgarage med bra takhöjd skapar möjligheter.

Trädgården är ljuvligt vacker och välskött med vackra träd och buskar. Jordkällare med fina möjligheter.

I Almby bor du i ett lugnt och trygg område för familjen i centrala Örebro med närhet till allt Örebro har att erbjuda. Du når hela Örebros utbud till fots eller med cykel. Ett perfekt boende för den som vill få till en mycket god boendeekonomi alternativt den stora barnfamiljen med behov av många rum och stora ytor.

Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon för mer info om processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER