Tomt7 995 000 kr

BESKRIVNING

Exklusiv Möjlighet – Två Enastående Fastigheter vid Östersjön och Yxlömaren

Välkommen till en unik chans att förvärva två sammanhängande fastigheter som tillsammans utgör hela 46 601 m² av naturskön mark med dubbla vattenfronter. Här kan du förverkliga dina drömmar om ett exklusivt boende med närhet till både hav och insjö, perfekt beläget i den eftertraktade skärgården mellan Yxlan och Blidö.

Fastighet 1: Östersjöparadiset

Den första fastigheten omfattar imponerande 35 040 m² och sträcker sig ända ner till vattnet vid Östersjön. Här kan du njuta av den friska havsbrisen och en spektakulär utsikt över det glittrande sundet mellan Yxlan och Blidö. Möjligheterna är oändliga – skapa din egen brygga, planera för sjöbodar eller designa en drömvilla med panoramavyer över havet.

Fastighet 2: Insjöidyllen

Den andra fastigheten omfattar 12 561 m² och har en naturskön strandlinje mot insjön Yxlömaren. Här kan du njuta av rogivande stunder vid vattnet, med möjligheter till bad, fiske och avkopplande båtturer på sjön. Denna fastighet erbjuder en fantastisk möjlighet att uppleva lugnet och skönheten i en insjömiljö, bara ett stenkast från havet.

Sammanlagd Area: 46 601 m²

Tillsammans erbjuder dessa fastigheter en total area på 46 601 m², vilket ger dig gott om utrymme att förverkliga dina visioner. Här kan du skapa en exklusiv privat oas, en generös familjeegendom eller kanske utveckla ett unikt projekt som kombinerar det bästa av både kust- och insjöliv.

Perfekt Läge i Skärgården

Beläget i den pittoreska skärgården mellan Yxlan och Blidö, erbjuder dessa fastigheter en perfekt balans mellan avskildhet och tillgänglighet. Här kan du njuta av naturens lugn och skönhet, samtidigt som du har nära till bekvämligheter och service på de närliggande öarna.

Din Skärgårdsdröm Väntar

Ta chansen att förvärva dessa unika fastigheter och skapa ditt drömboende i hjärtat av Stockholms skärgård. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Välkommen till en plats där hav och sjö möts

Upptäck Yxlan – Din Dröm i Stockholms Norra Skärgård

Välkommen till Yxlan, en idyllisk ö i Stockholms norra skärgård, med Blidö och Furusund som grannar. Här hittar du en av Sveriges mest traditionella miljöer, präglad av tät skog med gran och tall, samt både sandstränder och klippor. Öns marina liv är rikt och erbjuder fantastiska möjligheter för fiske och skaldjur.

Enkel Tillgänglighet

Yxlan nås enkelt med båtfärja från Furusund, en rutt som trafikeras året om. Dessutom går både Waxholmsbåt och SL-buss till ön, vilket gör det smidigt att resa hit oavsett säsong.

Charmig Bebyggelse

Ön är långsmal och består av en härlig blandning av eleganta grosshandlarvillor och pittoreska fritidshus. Här bor cirka 300 personer året runt, men under sommaren ökar befolkningen markant då många tillbringar semestern i sina sommarhus.

Natursköna Utflykter

På Yxlans nordöstra sida finner du ett härligt havsbad med utsikt över Gräsköfjärden – perfekt för soliga dagar och avkopplande stunder vid vattnet.

Service och Bekvämligheter

I samhället Köpmanholm, beläget på norra delen av ön, finns en skola för årskurs F-6 samt en mindre lanthandel. På grannön hittar du en ICA-butik, vårdcentral och ett mysigt värdshus. För ett större affärsutbud och fler bekvämligheter är Norrtälje bara 3,5 mil bort, där du kan njuta av charmiga gränder, restauranger och lokala butiker.

Kontakta Oss

Drömmer du om en plats där du kan njuta av både natur och närhet till stadens bekvämligheter? Kontakta Lejon för mer information och upptäck allt som Yxlan har att erbjuda!

Välkommen till Yxlan – där skärgårdsdrömmen blir verklighet!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER