Nygatan 84

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT3rok66kvm2.625kr/mån1.995.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till Nygatan 84!

Centralt läge på populära Öster!

En perfekt bostad för studenten, den ensamstående eller paret som söker ett centralt läge på Öster samt har höga krav på både boende och ekonomi! Här saluförs en fin 3:a om 66 kvm med fint ljusinsläpp på våning 7.

Lägenheten har en välkomnande hall med god förvaring.
Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, handdukstork.
Kök med ljusa luckor, kyl/frys, diskmaskin och gott om plats för matbord.
Luftiga sovrum med inbyggda garderober.
Vardagsrum med utrymme för både soffgrupp & matplats, vardagsrummet erbjuder ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som tar er vidare ut till den inglasade balkongen.

Låg avgift! Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon för visning!

Området:
Här bor man i händelsernas centrum med Fotbollsevenemang, SHL hockey och Allsvensk Bandy 100 meter ifrån lägenheten. Utöver det återfinns några av stans bästa gym även de 100 meter från bostaden. Till citykärnan är det enbart några minuters promenad och inom 40 meter finns en av staden absolut bästa restauranger. Kort cykelavstånd både till Universitetet och sjukhuset. Med andra ord ett läge som slår det mesta. Utöver detta tillhör man en av Örebros bästa bostadsrättsföreningar, BRF Vallen med en mycket välmående ekonomi.


Allmänt:
Föreningens namn: BRF Vallen Riksbyggen
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Gemensamma utrymmen:
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. I föreningen finns det cykelförråd tvättstuga, och hobbyrum.
Parkering:
19 garageplatser, sep kö. 51 parkeringsplatser, sep kö. Fria parkeringar längs gatorna.
Stambytt 2018 (värme)

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Boarea
  66 kvm
  Antal rum
  3 rum & kök
  Avgift/månad
  2 625kr,
  Byggår
  1961

  DOKUMENT


  pdf-ny-bostadsbeskrivning-7.pdf

  pdf-brf_vallen_riksbyggen_orebro-stadgar.pdf

  pdf-brf_vallen_riksbyggen_orebro-arsredovisn.pdf

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Öster i Örebro är en stadsdel som begränsas av Trädgårdsgatan i väster, Rudbecksgatan - Österängsgatan i söder, Svartån i norr och Slussgatan i öster.
  Örebros snabba befolkningsutveckling kring sekelskiftet 1900 ledde till att stadsplanerarna sökte nya områden för stadens expansion. År 1888 hade en stadsplan upprättats för Väster. Mot mitten av 1890-talet hade inom de östra delarna av staden påbörjats en byggnadsverksamhet som man ansåg sig borde kontrollera. År 1897 inkom till stadsfullmäktige två olika förslag till stadsplan för Öster. Det ena var signerat stadsingenjör Gustaf Bergh och det andra lantbruksingenjör John Sundberg. Den slutliga utformningen torde ha blivit en kompromiss mellan de båda förslagen, med tillägg av andra ändringsförslag som tillkom senare. Stadsplaneområdets östra gräns utgjordes av Slussgatan. En nämnd utsågs för att föreslå namn på gator, torg och parker. Stadsplanen fastställdes den 4 maj 1900.

  Centrum för Öster är Oskarstorget, som från början kallades Engelbrektsplan. Huvudgator är Engelbrektsgatan, som med stadsplanen förlängdes österut, samt Sturegatan och Oskarsvägen. Oskarsvägen hette Akensgatan under de första åren. Stureplan och Sturelunden tillkom också med stadsplanen, men de benämningarna är borttagna.

  BYGGNAD


  Byggnadsår
  1961
  Hiss
  Ja
  Våning
  7 av 10

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  66 kvm 0 kvm
  Antal rum
  3 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 995 000 kr
  Avgift: 2 625 kr/mån,
  Andel i föreningen: 0.88697%
  Andel av årsavgift: 0.88596%

BILDER