Norrhagevägen 8

Se alla bilder
LEKEBERGVILLA4rok99kvm2.995.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till detta underbara hem på Norrhagevägen 8, beläget i attraktiva Lanna. Ett hem som andas både modern elegans och genuin hemtrevnad. Byggt år 2006 så har detta hus allt att erbjuda den familj som söker både bekvämlighet och naturskön omgivning.

Norrhagevägen 8 är beläget i ett område som lockar med sin familjevänlighet och närhet till allt det bästa Lanna har att erbjuda. Här kan barnen leka tryggt på den lugna gatan.

Tomten är ett paradis för utomhusliv. Ett generöst uterum bjuder in till avslappnade middagar med nära och kära. En lummig trädgård, gränsande till en skogsdunge. Framsidans tralldäck blir den perfekta platsen att njuta av sköna sommarkvällar.

Detta hem erbjuder en praktisk och luftig planlösning. De tre rymliga sovrummen ger familjen gott om utrymme och komfort. Ett stort och modernt badrum ger lyx och avkoppling. Den separata tvättstugan underlättar vardagens rutiner. Hjärtat av hemmet är den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Den gedigna kaminen skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga stunder tillsammans. Ett generöst garage om ca 50 kvm är inte bara för bilen utan för dina passioner och projekt. Ordning och reda blir en del av din vardag.

I Lanna finner du en av Sveriges främsta golfanläggningar, som går långt bortom den imponerande golfbanan. Anläggningen är inte bara en plats för golf, utan en komplett livsstilsdestination. Här kan du njuta av en mångsidig upplevelse som inkluderar en välrenommerad restaurang, avkopplande spa, paddelbanor för spännande spel, skjutbana för entusiaster, ett fitnesscenter för de hälsoinriktade, samt 30 bekväma hotellrum och fyra konferensrum för arbete och nöje i perfekt harmoni.

Under golfsäsongen förvandlas området till en mysig hotellby med 20 bäddar, vilket ger dig en chans att fullt ut uppleva atmosfären. Omgivningarna är en idyllisk symfoni av naturskön skönhet och vattendrag som förhöjer upplevelsen. Denna anläggning erbjuder allt en aktiv fritidsentusiast önskar sig och inkluderar en av Sveriges mest utmärkta golfbanor.

Närliggande hittar du även den mysiga och välbekanta "Tant Grön", en plats som lockar med sin charm och popularitet. I direkt närhet finns även den nybyggda skolan och en bollhall, och det finns flertalet förskolor och skolor inom bekvämt avstånd. Området inbjuder till avkopplande promenader och varierad friluftsliv närhelst du önskar det. Norrhagevägen 8 är mer än bara ett hus, det är en livsstil där modern komfort möter naturlig skönhet. Ge dig själv möjligheten att bli en del av det fantastiska samhället i Lanna genom att kontakta oss idag!

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Bostadstyp
  1-plansvilla
  Boarea
  99 kvm
  Tomtarea
  890 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök varav 3 sovrum
  Driftkostnad
  27 058kr
  Byggår
  2006

  DOKUMENT


  pdf-prospekt-4.pdf

  pdf-norrhagevagen-8-vintrosa-230810-15108.pdf

  pdf-1396292-dokument.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1-plansvilla
  Byggnadsår
  2006
  Uppvärmning
  Luft/luft-värmepump & kamin
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Betongplatta
  Stomme: Trä
  Fasad: Trä
  Fönster: 3-glas
  Bjälklag: Trä
  Tak: Betongpannor
  Utv plåtarbete: Plåt
   
  Fastighetsbet.
  Hidinge-Lanna 3:95

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  99 kvm 49 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök varav 3 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 2 995 000 kr
  Driftskostnad
  27 058 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 14 299 kr
  VA: 4 904 kr
  Renhållning: 2 355 kr
  Sotning: 400 kr
  Försäkring: 5 100 kr
  Beräknat antal pers: 2
  Kommentar
  Uppvärmning samt hushållsel total förbrukning under 2022 = 9.862 kwh 9.862 x 1.45kr = 14.299kr I Uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  2 253 000 kr
  Pantbrev
  5 stycken på totalt 1 340 000 kr
  Tomt
  Areal: 890 kvm
  Typ: Trädgårdstomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

BILDER