Norra Belltorpsvägen 25

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT3rok78kvm5.961kr/mån1.895.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till Norra Belltorpsvägen 25!

Den moderna och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger dig gott om utrymme att umgås med vänner och familj samtidigt som du kan laga mat i det praktiska och välutrustade köket. Njut av härlig eftermiddag- och kvällssol på balkongen som är belägen högt upp i huset med utsikt över takåsarna. Med gott om plats för förvaring i garderoberna och klädkammaren, kan du enkelt organisera dina kläder och hålla ditt rum rent och snyggt. I stora sovrummet finns plats för dubbelsäng och där finns även en inbyggd garderob. Det andra rummet är flexibelt och kan användas som ett kontor eller ett extra sovrum, vilket ger dig gott om möjligheter att anpassa bostaden efter dina behov.

Det här är verkligen en perfekt plats att kalla hemma - ett tryggt och omtyckt område med en gemenskap som kommer att välkomna dig med öppna armar. Parkering finns nära bostaden, vilket är mycket praktiskt för dig som har bil. Med Marieberg Galleria och city inom cykelavstånd, har du enkelt tillgång till shopping och underhållning.

Området är fullt av bekvämligheter, med en Ica i närheten så att du enkelt kan handla dagliga förnödenheter. Skolor, förskolor och vårdcentraler ligger också i närheten, vilket gör det till ett perfekt område för barnfamiljer. Förutom detta finns det också pizzerian i närheten, så när du känner för att ta en paus från matlagningen kan du enkelt köpa med dig hem.

Med närhet till södra ladugårdsängen har du tillgång till en mängd olika restauranger och barer i en underbar miljö. Ta en promenad i den vackra naturen eller eller njut av en picknick med vänner och familj. Brunnsparken, sommarro och sanatorieparken finns i närheten.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som har allt du kan önska dig och mer därtill. Tveka inte, ta tillfället i akt och gör denna fantastiska bostad till ditt nya hem.

Kontakta Emelie för att boka er på visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

BILDER

PLANRITNINGAR