Nästegårdsvägen 52B

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT4rok99kvm4.775kr/mån1.895.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till ett nyproducerat radhus med lugnt och trivsamt läge i populära Lillån. Genomgående fina parkettgolv och vita väggar, två helkaklade badrum och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden.
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i skjutdörrsgarderob. I hallen finns även plats för hatthylla. I anslutning till hallen finns det ena badrummet som har grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Dusch och wc samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva och förvaringsskåp ovanför. Vidare in i lägenheten når man det inbjudande köket som har öppen planlösning till vardagsrummet. Här finns utrymme för både soffa och matbord. Köket är stilrent och har vita köksluckor, rostfria vitvaror och vitt kakel över ekbänkskivan. Från vardagsrummet finns utgång till uteplatsen som har ett skönt västerläge och vetter mot föreningens innergård. En perfekt plats för trevliga grillkvällar med familj och vänner.

En trappa upp möts man av allrummet som är i bra storlek och har utrymme för både soffa och skrivbord. Allrummet kan göras om för att få ett extra sovrum om så önskas. Härifrån når man balkongen som har samma läge som uteplatsen. På övervåningen finns även två sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar.

Barnvänligt och trivsamt område med absolut närhet till vacker natur och fina omgivningar. I området finns två skolor, Lillåns södra skola (F-6) och Lillåns Skola (F-9). Där finns också barnomsorg och fritidsverksamhet för ungdomar.

Välkommen på visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättsradhus
  Boarea
  99 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök
  Avgift/månad
  4 775kr, exkl. värme, el, va, kabel-TV, bredband
  Byggår
  2017

  DOKUMENT


  pdf-stadgar-brf-livet-i-lillan-pdf.pdf

  pdf-ekplan-livet-i-lillan-2-pdf.pdf

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Lillån är ett område med villor, lägenheter och radhus. Här finns skola F-9, vårdcentral och sporthall. Området är beläget ca 6 km från Örebro city. Du tar dig enkelt dit med cykel eller stadsbuss.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättsradhus
  Byggnadsår
  2017
  Hiss
  Nej
  Våning
  1 av 1
  Uppvärmning
  Vattenburet via Frånluftvärmepump
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   
  Övrigt
  Förråd finns i gårdshus.

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  99 kvm 0 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök

  Rumsbeskrivning

  Välkommen till Nästegårdsvägen 52B! Här bor du i ett nybyggt område med mycket natur inpå knuten. Välkomnande och rymlig hall med grått klinkergolv och vita väggar. Gott om plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i skjutdörrsgarderob. Det finns även utrymme för hatthylla. Stort helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Dusch med vikduschväggar. Handfat med kommod, wc, spegelskåp. Torktumlare och tvättmaskin med bänkyta och förvaringsskåp ovanför. Spotlights i taket. Golvvärme. Inbjudande kök och vardagsrum med öppen planlösning med gott om utrymme för både matbord och soffa. Ljust kök med rostfria vitvaror, vita släta köksluckor och vitt kakel ovanför ekbänkskivan. Ugn, induktionshäll, fläkt, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Spotlights i taket. I vardagsrummet finns ett stor fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp i bostaden. Här finns utgången till altanen som vetter mot innergården och har västläge. Parkettgolv och vita väggar. Övervåning Allrum i bra storlek med plats för skrivbord och soffa. Från allrummet når man balkongen som har samma soliga läge som uteplatsen. Parkettgolv och vita väggar. Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badkar, handfat med kommod, spegelskåp och wc. Spotlights i taket. Golvvärme. Sovrum 1 med plats för dubbelsäng. Fyra inbyggda garderober. Parkettgolv och vita väggar. Sovrum 2 med en garderob. Parkettgolv och vita väggar. Välkommen på visning!

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 895 000 kr
  Avgift: 4 775 kr/mån, exkl. värme, el, va, kabel-TV, bredband
  Andel i föreningen: 5%
  Andel av årsavgift: 5%
  Kommentar
  Varje bostad har eget el och sopabonnemang. Värme, och abonnemangsavgift för bredband,TV och tele har man som innehavare av bostadsrätten också eget ansvar för.

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  I Föreningen finns 20 radhus på 99 kvm fördelade på sex huskroppar.
  TV & bredband
  Varje bostad har sitt eget avtal. Ej knutet till nån leverantör.
  Parkering
  Parkering finns på framsida av huset.

PLANRITNINGAR