Montörgatan 15

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT2rok59kvm4.746kr/mån2.295.000kr

BESKRIVNING

Varmt välkomna till en exklusiv bostad på en av Örebros mest attraktiva adresser!
Lägenheten ligger på bottenplan, vilket skapar en fantastiskt trevlig känsla med den stora uteplatsen där, både familj och vänner samlas och avnjuta middagar. Hela bostadskomplexet andas kvalité och runt hörnet finner man restauranger, SHL hockey, fotboll, gym och dessutom en kort promenad upp till citypulsen.
Parkeringsmöjligheter i parkeringshuset runt hörnet av bostaden.

Planlösningen är genomtänkt med ett trivsamt kök. Vardagsrummet tillsammans med köket skapar ett socialt och öppet hem. Ljusinsläppet från de stora fönstren är magiskt. Stilrent och rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta toppas lägenheten av en rejäl uteplats.
Det finns även en gemensam tvättstuga samt en stort gemensam takterass i föreningen och till bostaden hör ett källarförråd.

Bostaden är optimalt belägen mellan citykärnan, Universitetet och Osets fina naturområde med all service i närheten där matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterhandel och frisör finns för att göra livet så bekvämt som möjligt.

Kontakta oss för mer information samt för bokning av förhandsvisning!
visning@lejonsmakleri.se

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Boarea
  58.5 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök
  Avgift/månad
  4 746kr, Ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för tv/bredband/ip-telefoni, om 214 kr.
  Driftkostnad
  590kr
  Byggår
  2022

  DOKUMENT


  pdf-ekonomisk-plan-2022-03-30.pdf

  pdf-stadgar-osterang-1-i-orebro.pdf

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Öster i Örebro är en stadsdel som begränsas av Trädgårdsgatan i väster, Rudbecksgatan - Österängsgatan i söder, Svartån i norr och Slussgatan i öster.
  Örebros snabba befolkningsutveckling kring sekelskiftet 1900 ledde till att stadsplanerarna sökte nya områden för stadens expansion. År 1888 hade en stadsplan upprättats för Väster. Mot mitten av 1890-talet hade inom de östra delarna av staden påbörjats en byggnadsverksamhet som man ansåg sig borde kontrollera. År 1897 inkom till stadsfullmäktige två olika förslag till stadsplan för Öster. Det ena var signerat stadsingenjör Gustaf Bergh och det andra lantbruksingenjör John Sundberg. Den slutliga utformningen torde ha blivit en kompromiss mellan de båda förslagen, med tillägg av andra ändringsförslag som tillkom senare. Stadsplaneområdets östra gräns utgjordes av Slussgatan. En nämnd utsågs för att föreslå namn på gator, torg och parker. Stadsplanen fastställdes den 4 maj 1900.

  Centrum för Öster är Oskarstorget, som från början kallades Engelbrektsplan. Huvudgator är Engelbrektsgatan, som med stadsplanen förlängdes österut, samt Sturegatan och Oskarsvägen. Oskarsvägen hette Akensgatan under de första åren. Stureplan och Sturelunden tillkom också med stadsplanen, men de benämningarna är borttagna.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Byggnadsår
  2022
  Hiss
  Ja
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  58.5 kvm 0 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 2 295 000 kr
  Avgift: 4 746 kr/mån, Ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för tv/bredband/ip-telefoni, om 214 kr.
  Andel av årsavgift: 1.30166%
  Driftskostnad
  590 kr
  Driftskostnad, varav
  El: 590 kr
  Beräknat antal pers: 2

BILDER

PLANRITNINGAR