Möllevägen 6

Se alla bilder
ÖREBROVILLA5rok157kvm5.495.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna imponerande enplansvilla, uppförd av Trivselhus år 2022 med en intelligent H-formad design som förenar både estetik och funktionalitet.
Nyttjats som visningshus och aldrig varit bebott, är utrustat med ett brett urval av tillval.

Med en yta om 157 kvadratmeter erbjuder detta hem avskilda utrymmen som tillgodoser olika behov samtidigt som det möjliggör gemensamt umgänge. Den naturliga samlingsplatsen är det generösa köket och vardagsrummet, där ryggåstaket och det vackra fönsterpartiet skapar en känsla av ljus och rymd.

Huset har totalt fyra sovrum, varav tre omringar ett bekvämt allrum i ena delen av huset. Den andra delen erbjuder ett master bedroom komplett med privat wc/dusch och klädkammare för extra bekvämlighet.

Med högkvalitativa materialval och detaljer erbjuder huset en elegant och hållbar livsstil. En Contura-kamin skapar en varm och inbjudande atmosfär, medan 14 mm plankgolv från Kährs ger en känsla av genuin elegans.

Köket från Ballingslöv är både funktionellt och stilfullt med rostfria vitvaror från Miele och ett praktiskt kallskafferi för att hålla din mat fräsch och organiserad. Helkaklade badrum med inredningen från Svedbergs och armaturer från Gustavsberg ger en touch av lyx och komfort till varje dag. Elitfönster med spröjs och gipsade fönstersmygar med inbyggda spotlights ger en modern och genomtänkt design.

Uteplatserna är mångsidiga och kan placeras i flera väderstreck tack vare de dubbla fönsterdörrarna som skapar en naturlig förlängning av ditt inomhusutrymme.

Carport med tillhörande förråd kompletterar bostadens estetik och fungerar som ett skydd för fordon samtidigt som det ger extra lagringsutrymme för verktyg, trädgårdsredskap eller andra föremål.
Den tillhörande förrådsdelen ger extra praktisk nytta och möjlighet att hålla trädgården eller garageområdet organiserat och fritt från röra.

Kårsta är ett familjevänligt och lugnt område med närhet till vackra promenad- och motionsspår. Beläget endast 10 kilometer från stadskärnan med goda kommunikationer via buss och cykel. Enkel tillgång till riksväg 50 ger smidiga resor till E18/E20. I närheten finns Kårsta golfbana och sjön Lången för bad och fiske.

Denna unika kombination av stil, funktionalitet och högkvalitativa detaljer gör detta till ett hem som är värt att upptäcka. Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  5 495 000 kr
  Bostadstyp
  1-plansvilla
  Boarea
  157 kvm
  Tomtarea
  1401 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 4 sovrum
  Driftkostnad
  43 031kr
  Byggår
  2022

  DOKUMENT


  pdf-slutbesiktning-karsta-2_50.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1-plansvilla
  Byggnadsår
  2022
  Uppvärmning
  Vattenburen golvvärme via Frånluftvärmepump
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Betongplatta
  Stomme: Trä
  Fasad: Trä
  Fönster: 3-glas
  Tak: Betongpannor
   
  Fastighetsbet.
  Kårsta 2:50

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  157 kvm 0 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 4 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 5 495 000 kr
  Driftskostnad
  43 031 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 33 404 kr
  VA: 1 320 kr
  Renhållning: 2 307 kr
  Sotning: 1 000 kr
  Försäkring: 3 900 kr
  Beräknat antal pers: 4
  Kommentar
  Fastigheten är ett visningshus så driftkostnaderna är uppskattade för en familj på 4 personer. Avvikelser kan förekomma beroende på ny ägares användning och val av avtal. I kostnaden för uppvärmning ingår även hushållsel.
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  3 378 000 kr
  Tomt
  Areal: 1 401 kvm
  Typ: Lantligt läge
  Vatten/avlopp
  Enskilt vatten året om Borrad brunn Enskilt avlopp Sluten tank
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Örebro Kårsta GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Örebro Kårsta GA:4 ändamål: Vägar
  Allmänt
  Kårsta samfällighetsförening: http://www.karstasff.se/

BILDER

PLANRITNINGAR