Lundagårdsvägen 25

ÖREBROGODS & GåRDAR7.500.000kr

BESKRIVNING

Söker du en idyllisk gård på landet nära stan? Då har du kommit rätt! Vi har just nu ett extraordinärt tillfälle som du inte vill missa - en unik möjlighet att förvärva en gård i Adolfsberg, Örebro.

Gården är en riktig pärla och sträcker sig över hela 1,7 hektar. Den erbjuder generöst med utrymme för både djur och människor att trivas på. Här finns hagar och fina utrymmen där dina djur kan röra sig fritt och utöva sina naturliga instinkter.
Dessutom har gården en äldre stallbyggnad med plats för flera djur såsom hästar, får, höns och all den utrustning som behövs för att ta hand om dem på bästa sätt. (Stallbyggnaden är i behov av renovering)

Detta är en sällsynt chans att förvärva något alldeles extra! Så om du vill ha något utöver det vanliga i livet, tveka inte att ta kontakt med Albin och ta reda på mer om detta extraordinära tillfälle att äga din egen gård på en av de mest eftertraktade platserna i Örebro.

Möjlighet att ha djur!!! Inte bara hästar!!
En gård i lantlig miljö.

Bo på landet nära stan!!!

På gården har det funnits hästar får höns

Kan du föreställa dig att vakna upp varje morgon till den friska landluften, omgiven av grönska och glada hästar som väntar på att få komma ut och röra sig fritt? Med denna gård och ditt kreativa sinne kan du skapa en verksamhet som inte bara ger dig glädje och mening utan också en inkomst.

Och det bästa av allt - gården ligger på en av de mest eftertraktade platserna i stan. Här kan du njuta av all den bekvämlighet som staden har att erbjuda samtidigt som du har en privat och avskild tillvaro i en lantlig miljö.

Adolfsberg i Örebro är en plats som har mycket att erbjuda. Här finns ett brett utbud av bekvämligheter som är lättillgängliga och gör livet enklare och mer bekvämt.

Först och främst finns det flera livsmedelsbutiker i området, inklusive stora matvarukedjor och mindre livsmedelsaffärer. Det finns också flera restauranger och kaféer där du kan njuta av god mat och dryck med familj och vänner.

Det finns flera hälsocenter i Adolfsberg, inklusive en vårdcentral, tandläkarmottagningar & flera apotek.

Adolfsberg erbjuder även flera fina parker och grönområden där man kan koppla av och njuta av naturen. Det finns också flera idrottsanläggningar som fotbollsplaner, tennisbanor och gym.

För dem som gillar shopping finns det flera köpcentrum i närheten av Adolfsberg, inklusive Marieberg Galleria, ett av de största köpcentren i regionen.

Sammanfattningsvis finns det gott om bekvämligheter i närheten, vilket gör det till en idealisk plats att bo på och ha sin verksamhet på.

Detta är en sällsynt chans att förvärva något alldeles extra. Så om du vill ha något utöver det vanliga i livet, tveka inte att ta kontakt med Albin Andersson och ta reda på mer om detta extraordinära tillfälle att äga din egen gård på en av de mest eftertraktade platserna i Örebro.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information