Lindövägen 30

Se alla bilder
ÖREBROVILLA5rok135kvm3.695.000kr

BESKRIVNING


Välkommen till drömlivet vid Åsbyviken, där naturen och exklusivt boende smälter samman i en fantastisk kombination! Detta magnifika ladhus, uppfört 2023, ligger vid Hjälmarens strand och erbjuder ett sjönära läge som är svårt att överträffa. Här har du möjligheten att bli den allra första familjen som flyttar in.

Detta hem är inte bara en bostad, det är en livsstil. Med omsorgsfullt utformade och genomtänkt planlösning, öppnar sig en värld av möjligheter. I hjärtat av huset finner du de generösa och öppna sällskapsytorna, där familj och vänner enkelt kan samlas. Köket, komplett med en elegant köksö, smälter samman med vardagsrummet och leder ut till det soliga soldäcket där ni kan njuta av magiska solnedgångar över trädtopparna.
Den privata delen av huset erbjuder en oas för avkoppling. Här hittar du master bedroom, en rymlig klädkammare och ett lyxigt badrum. Dessutom finns två ytterligare sovrum och ett allrum som kan anpassas till ytterligare ett sovrum, perfekt för större familjer eller gäster.
Det är de små detaljerna som gör detta hus till något alldeles extra. Fönsterpartierna släpper in ett naturligt ljusflöde som skapar en inbjudande atmosfär, och utsikten mot den omgivande skogen är spektakulär. Här har man verkligen lagt vikt på smakfulla färg- och materialval som är helt i tiden och som dessutom ger er möjlighet att sätta er egen prägel på ert nya hem.

För den miljömedvetna köparen finns moderna bekvämligheter som frånluftsvärmepump och genomgående golvvärme som inte bara ger låga driftskostnader utan också en oöverträffad komfort året runt.
Den generösa tomten på hela 1 570 kvm är en grönskande oas där variationen av praktfulla träd skapar en rogivande atmosfär. Den omkringliggande skogen är en lekplats för både barn och vuxna och erbjuder möjligheter till härliga promenader och upplevelser året om.

När du väljer att bo här får du inte bara naturens skönhet, utan även närheten till bekvämligheter. Katrinelunds Gästgiveri, Sjökrog och Hotell finns i närheten med padelbana, gym, pool och spaanläggning. Affär och pizzeria finns i Stora Mellösa, som ligger bara ca 6 km bort. Förskola och förskola finns också i närheten, och med bil når du Örebro stadskärna på bara ca 30 minuter.

Så varför vänta? Kontakta oss redan idag och låt oss visa dig detta fantastiska hem som väntar på att bli ditt!
Boka dig och familjen på visning, maila eller ring Emelie!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  3 695 000 kr
  Bostadstyp
  1-plansvilla
  Boarea
  135 kvm
  Tomtarea
  1570 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 3 sovrum
  Byggår
  2023

  DOKUMENT


  pdf-prospekt-lindovagen-30.pdf

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Underbar natur, skog och rofyllt vågskvalp i kombination med närhet till en gastronomisk
  restaurang, gästgiveri, gym, hotell, bad och båtliv. Oavsett om du
  letar efter sommarboende eller söker ett nytt året runt boende, lovar vi att området inte kommer att göra dig besviken. Med bil når man Örebro stadskärna på 30 minuter.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1-plansvilla
  Byggnadsår
  2023
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Platta
  Stomme: Trä
  Fasad: Trä
  Fönster: Isolerglasfönster
  Tak: Betongpannor
   
  Fastighetsbet.
  Bittinge 11:78

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  135 kvm 0 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 3 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 3 695 000 kr
  Taxeringskod
  210, Småhusenhet, tomtmark
  Taxeringsvärde
  117 000 kr
  Tomt
  Areal: 1 570 kvm
  Typ: Lantligt läge
  Vatten/avlopp
  Enskilt avlopp- gemensam avloppsanläggning och enskilt vatten- djupborrad brunn.
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Örebro Bittinge GA:7 ändamål: Vägar, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Örebro Bittinge GA:8 ändamål: Vägar
  Allmänt
  Tomten kommer vara färdigställd med grusad uppfart, gräs, soldäck och carport.

BILDER

PLANRITNINGAR