Lillbackavägen 5

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT4rok92kvm5.918kr/mån2.695.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna fantastiska 4:a belägen i eftertraktade södra Ladugårdsängen! Här får du möjligheten till ett perfekt boende med en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är genomgående ljus och luftig med en underbar balkong där du kan njuta av både morgon- och kvällssol samtidigt som du avnjuter den vackra utsikten.

Det stora sovrummet har en separat klädkammare. De andra två sovrummen är perfekt som barnrum eller ger er möjlighet att skapa ett kontor eller ett extra rum efter era behov, vilket ger er flexibilitet och många möjligheter. Bostaden har ett fräscht badrum och en gästwc, vilket bidrar till bekvämligheten i vardagen.

Området kännetecknas av sin trygghet och gemenskap, där föreningen står i fokus. Parkering finns precis utanför bostaden, vilket är både praktiskt och bekvämt. För den som uppskattar närhet till stadsliv och shopping finns Marieberg Galleria och stadens centrum inom bekvämt cykelavstånd.

Coop ligger precis utanför dörren vilket underlättar vardagen med tillgång till dagligvaror och andra nödvändigheter. Skolor, förskolor och vårdcentraler finns i närområdet, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Dessutom finns matbutiker, restauranger och fik i närheten där ni kan avnjuta god mat när ni inte känner för att laga mat hemma.
För naturälskare är läget oslagbart med närhet till Sörbybacken och Backahallen, gym finns runt hörnet.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk bostad som erbjuder allt du kan önska dig. Med sin öppna planlösning, generösa förvaringsmöjligheter, trygga område, närhet till stad och service samt det breda utbudet av aktiviteter och bekvämligheter i närområdet, är detta verkligen ett boende du inte vill missa!

VISNINGAR

Tisdag 05 Mars 17:00- 17:30
Bokad visning, maila Emelie för att anmäla dig. Välkommen.
 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Bostadstyp
  Flerbostadshus
  Boarea
  92 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök
  Avgift/månad
  5 918kr, inkl. värme, va, kabel-TV, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg.
  Driftkostnad
  8 400kr
  Byggår
  2018

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och naturreservat. Sammantaget ger detta området en grön och aktiv prägel där cyklister och gåendes villkor kommer att prioriteras. Utmärkande för området blir sammanhängande gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur, inordnade aktivitetsytor och en mångfald av boendealternativ.
  Örebro är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Idag är vi omkring 143 000 invånare och ökar med cirka 2 000 personer per år. Det betyder att bostadsbehovet är stort och Södra Ladugårdsängen är ett av många projekt som genomförs för att utveckla Örebro och tillgodose vårt behov av bostäder.
  Närservice
  Coop Ladugårdsängen och Ica Maxi Universitetet med brett utbud och generösa öppettider.
  I området finns även hamburger- och susirestaurang samt pizzeria. Längs Karlsdalsallén finns förutom matservice även florist och solarium.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2018
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 5
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  92 kvm 0 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 2 695 000 kr
  Avgift: 5 918 kr/mån, inkl. värme, va, kabel-TV, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg.
  Andel i föreningen: 2.01%
  Driftskostnad
  8 400 kr
  Driftskostnad, varav
  Försäkring: 2 400 kr
  El: 6000 kr
  Beräknat antal pers: 3
  Kommentar
  Driftkostnaderna är individuella och kan därför avvika.
  Allmänt
  Förråd som tillhör bostaden finns på entréplan.

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Bostadsrättsföreningen Piloten 1 består av tre punkthus med adresserna Lillbackavägen 5,7 & 9. Husen rymmer totalt 60 lägenheter med 20 i varje hus. Lägenheterna är från 45kvm - 143 kvm. Husen byggdes under 2016/2017.

BILDER

PLANRITNINGAR