Kyrkogårdsgatan 38

Se alla bilder
KARLSKOGABOSTADSRäTT4rok118kvm6.035kr/mån

BESKRIVNING

Äntligen finns det en lägenhet till salu i denna eftertraktade bostadsrättsförening så missa inte chansen att köpa denna rymliga och välplanerade 4-rummare på 118 kvm!
Den perfekta bostaden för en stor familj som söker både plats och komfort. Med generösa ytor och väl tilltagna rum finns det gott om utrymme för att ta emot många gäster.

Stig in i denna fantastiska bostad och bli välkomnad av en rymlig och välkomnande hall! Här finns gott om utrymme för att hänga av sig ytterkläder och skor, och du kommer aldrig att känna trångboddhet eller oordning i denna härliga entré. Hallens generösa storlek gör det möjligt att ha en snygg inredning och lägga till personliga detaljer för att göra det till en riktigt varm och inbjudande plats.

Vidare in i bostaden finner du det luftiga vardagsrummet, perfekt för umgänge och avkoppling. Här finns en utgång till en mysig inglasad balkong, där du kan njuta av den härliga utsikten i ett optimalt västerläge.

Ett kök som är både trevligt och välplanerat, här finns gott om plats för att laga mat och bjuda in till stora middagar. Lägenheten har även två bra sovrum med gott om förvaring, vilket gör att hela familjen har sin egen plats och kan njuta av privatliv. Men det är inte allt - det extra vardagsrummet har även möjlighet att omvandlas till ett ytterligare sovrum om behov uppstår.

Badrummet är rymligt och nyrenoverat, med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här finns allt du behöver för att göra vardagen enklare och mer bekväm.

Föreningen är stabil och välskött med ett centralt läge i Karlskoga, vilket gör att du har allt du behöver inom räckhåll. Dessutom finns det garage och en stor parkering där elbilsladdare erbjuds till samtliga parkeringsplatser. (separat kö)
Hiss finns i huset!

Så tveka inte! Detta är en unik chans att få bo i en fantastisk lägenhet med allt som en familj kan önska sig - rymlighet, komfort och centralt läge! Kontakta Albin idag för att boka din visning av denna sällsynta pärla på bostadsmarknaden.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  Kontakta mäklare för pris
  Bostadstyp
  Lägenhet
  Boarea
  118 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök
  Avgift/månad
  6 035kr,
  Driftkostnad
  250kr
  Byggår
  1950

  DOKUMENT


  pdf-920113-deklaration.pdf

  pdf-stadgar-brf-vinkelhaken-1.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Lägenhet
  Byggnadsår
  1950
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 3
  Uppvärmning
  Centralvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 2-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  118 kvm 0 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Avgift: 6 035 kr/mån,
  Andel i föreningen: 4%
  Andel av årsavgift: 4.00029%
  Driftskostnad
  250 kr
  Driftskostnad, varav
  El: 250 kr
  Beräknat antal pers: 2

VIDEO

BILDER