Kunskapsvägen 14

Se alla bilder
KARLSKOGABOSTADSRäTT6rok152kvm5.042kr/mån4.625.000kr

BESKRIVNING

Aggerudsviken är ett av länets mest spännande byggprojekt genom tiderna! Här växer ett magiskt bostadskvarter fram där varje hus har direktanslutning till bryggan - ett helt oslagbart läge med enastående vyer över vackra sjön Möckeln!Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, generös altan samt balkong på vissa.

Gångavstånd till stadskärnan samtidigt som det är unikt med sin närhet till vatten och grönområden.För mer information: https://eyragruppen.se/bostadsratt/brf-ankaret-aggerudsviken/Missa inte denna unika chans, mer än hälften av bostäderna är redan sålda!

Ditt framtida drömboende väntar på dig.

Kontakta Erik eller Albin för att säkra din plats idag!Erik Lejon

erik@lejonsmakleri.se

070-999 29 90Albin Andersson

albin@lejonsmakleri.se

070-090 11 35(Tänk på att alla bilder är illustrationer, ändringar kan ske.)Kvarter C:Kvarter C omfattar 13 radhus 5-6 RoK från 152 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, balkong och generös altan med utgång till bryggan. Öppen planlösning med fantastisk utsikt mot sjön från både kök och vardagsrum. Köket har skafferi och i vardagsrummet finns braskamin som tillval. I detta kvarter finns dessutom möjlighet till ett inglasat uterum på altanen.Beräknad inflytt sommar/höst 2024

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  4 625 000 kr
  Boarea
  152 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök
  Avgift/månad
  5 042kr,

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Mitt i centrala Karlskoga med strandtomter intill Boängsvägen vid sjön Möckeln ska tre bostadskvarter växa fram. Ett läge med gångavstånd till stadskärnan, förskola, dagligvarubutik och lasarettet samtidigt som det är unikt med sin närhet till vatten och grönområden.

  BYGGNAD


  Hiss
  Nej

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  152 kvm 0 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 4 625 000 kr
  Avgift: 5 042 kr/mån,

BILDER