Gullrisgatan 2B

Se alla bilder
KUMLABOSTADSRäTT6rok137kvm5.711kr/mån

BESKRIVNING

Kommande!

Hjärtligt välkommen till ett stort villaliknande radhus om hela 137 kvm för den som söker storleken av villa men vill ha ett smidigt boende utan stort ansvar och dyra renoveringar. Här får man ett nytt radhus med hög standard och stor tomt i rakt soligt söderläge. Tomten är ca 5 gånger så stor som en vanlig radhustomt. Rymliga sällskapsytor i bottenplan samt stora och lyxiga sovrum på övervåningen. Radhuset har en mycket trivsam planlösning med 2 badrum och 4 sovrum på övervåningen. Fina materialval och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Rymligt med parkeringar utanför huset ger möjligheter för familj och vänner att komma på besök. Kumlas största radhus är verkligen något utöver det vanliga. Här har man gångavstånd till förskola, skola åk F-9, idrottshall & padel. Mängder av barnfamiljer i området skapar goda förutsättningar för bus och lek. Mycket goda kommunikationer till Örebro (ca 13 minuter ). Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon redan nu för mer info om processen.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  Kontakta mäklare för pris
  Bostadstyp
  Radhus
  Boarea
  137 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök
  Avgift/månad
  5 711kr, exklusive värme
  Driftkostnad
  14 400kr
  Byggår
  2019

  DOKUMENT


  pdf-ny-bostadsbeskrivning-6.pdf

  pdf-brf-gullriset-arv-2020.pdf

  pdf-stadgar-brf-gullriset-i-kumla.pdf

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Kumla växer snabbt och kommunen siktar på 25 000 invånare år 2025. "Kumla 25 000" är namnet på kommunens strategiska mål som kommunen jobbar efter. I centrum hittar du Kumla torg med butiker och restauranger och café.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Radhus
  Byggnadsår
  2019
  Hiss
  Nej
  Uppvärmning
  Vattenburet
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  137 kvm 0 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök

  Rumsbeskrivning

  Bottenvåning med komfortabel golvvärme. Hall med klinkergolv, vitmålade väggar och avhängningsyta. Vardagsrum Ljust och rymligt vardagsrum som integrerar med köket, ekparkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen genom dörrparti. Trädäck. Kök Modernt kök med all den maskinella komfort som önskas. Vita luckor, laminatbänkskiva och kakel/mosaik ovan arbetsytor. Kyl, frys, integrerad diskmaskin, häll, fläkt, ugn och mikrovågsugn, allt från Siemens. Badrum Helkaklat badrum. WC, dusch med glasdörrar. Handfat med kommod och spegel. Klädvårdsrum Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Klädvårdsinredning med vita släta luckor. Bänkytor med infälld ho. Värmepanna, multimediaskåp Övervåning Sovrum/allrum På övervåningen finns 4 sovrum samt möjlighet att korrigera ena sovrummet till allrum. Ekparkett och vitmålade väggar. Master bedroom har inredd skjutdörrsgarderob längs ena kortsidan. Badrum Helkaklat badrum. WC, badkar, handfat med kommod och spegel.

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Radhus
  Ekonomi
  Avgift: 5 711 kr/mån, exklusive värme
  Andel i föreningen: 9.6%
  Andel av årsavgift: 9.6%
  Driftskostnad
  14 400 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 10 000 kr
  El: 4400 kr
  Beräknat antal pers: 4
  Kommentar
  OBS! Endast uppskattad driftkostnad
  Allmänt
  Förråd tillhör lägenheten

  Uteplats i härligt söderläge

VIDEO

BILDER

PLANRITNINGAR