Förmansgatan 10

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT4rok97kvm4.261kr/mån3.725.000kr

BESKRIVNING

Varmt välkomna till denna exklusiva bostad på en av Örebros mest attraktiva adresser!
Bostaden är belägen högt upp i luften som erbjuder utsikt över takåsarna och stadens puls med en inglasad balkong i bra läge. Hela bostadskomplexet andas kvalité och runt hörnet finner man restauranger, SHL hockey, Fotboll, gym och dessutom en kort promenad upp till citypulsen.

Planlösningen är genomtänkt och trivsam med kök och vardagsrum tillsammans vilket skapar ett socialt och öppet hem. Stilrent och rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har tre sovrum, varar ett master bedroom. Utöver detta toppas lägenheten av en rejäl balkong som dessutom är inglasad där middag i eftermiddag- och kvällssolen kan avnjutas. Något som toppar denna bostad ytterligare är föreningens gemensamma takterass som går att abonnera för middagar eller för att avnjuta en vacker solnedgång över Örebro.

Detta hem är verkligen något utöver det vanliga med dess utsikt och läge samt otroligt smakfulla färg- och materialval av högsta kvalité och standard. En fyra som har väldisponerade kvadratmeter med precis allt man behöver och en låg månadsavgift.

Bostaden är optimalt belägen mellan citykärnan, Universitetet och Osets fina naturområde med all service i närheten där matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterhandel och frisör finns för att göra livet så bekvämt som möjligt. Innegården är avskärmad från Rudbecksgatan och har fler inrutade samlingsplatser, samt lekplats och sandlådor för barn att leka i.

Lägenheten har tillval som är valda med omsorg -

Köket har utrustats med följande tillval
*Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten.
*Större modell av köksö.
*Vinkyl integrerad i köksön.
*Köksluckor som går hela vägen till taket.
*Integrerad diskmaskin.
*Vitvaror ”tillvalspaket 2” Rostfria vitvaror ifrån Husqvarna.
*Extra belysning som är infräst led list över diskbänk
*Svart blandare.

Tillvall som gjort i badrum samt hall.
*Annat klinkergolv i båda badrummen.
*Annat klinkergolv i hallen.
*Kommod och handfat annan modell (ostron beige).
*Spegel med ljuskantslist i stora badrummet.
*Frostade duschväggar.

Kontakta Erik Lejon för mer information eller för att boka er på visning.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  3 725 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Boarea
  97 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök
  Avgift/månad
  4 261kr, Va, Värme, bredband, tv samt ip-telefon ingår i avgiften. Tillkommer gör hushållsel
  Indirekt nettoskuldsättning
  1 186 667kr, Vi saknar uppgifter på om andelstalet vi har beräknat nettoskuldsättningen på avser andel av årsavgift eller insats.
  Byggår
  2021

  DOKUMENT


  pdf-stadgar-brf-osterport-2.pdf

  pdf-arsredovisning-brf-osterport-2-2021.pdf

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Öster i Örebro är en stadsdel som begränsas av Trädgårdsgatan i väster, Rudbecksgatan - Österängsgatan i söder, Svartån i norr och Slussgatan i öster.
  Örebros snabba befolkningsutveckling kring sekelskiftet 1900 ledde till att stadsplanerarna sökte nya områden för stadens expansion. År 1888 hade en stadsplan upprättats för Väster. Mot mitten av 1890-talet hade inom de östra delarna av staden påbörjats en byggnadsverksamhet som man ansåg sig borde kontrollera. År 1897 inkom till stadsfullmäktige två olika förslag till stadsplan för Öster. Det ena var signerat stadsingenjör Gustaf Bergh och det andra lantbruksingenjör John Sundberg. Den slutliga utformningen torde ha blivit en kompromiss mellan de båda förslagen, med tillägg av andra ändringsförslag som tillkom senare. Stadsplaneområdets östra gräns utgjordes av Slussgatan. En nämnd utsågs för att föreslå namn på gator, torg och parker. Stadsplanen fastställdes den 4 maj 1900.

  Centrum för Öster är Oskarstorget, som från början kallades Engelbrektsplan. Huvudgator är Engelbrektsgatan, som med stadsplanen förlängdes österut, samt Sturegatan och Oskarsvägen. Oskarsvägen hette Akensgatan under de första åren. Stureplan och Sturelunden tillkom också med stadsplanen, men de benämningarna är borttagna.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Byggnadsår
  2021
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 6
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  97 kvm 0 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 3 725 000 kr
  Avgift: 4 261 kr/mån, Va, Värme, bredband, tv samt ip-telefon ingår i avgiften. Tillkommer gör hushållsel
  Andel i föreningen: 3.22477%

BILDER

PLANRITNINGAR