Ekorrvägen 12

Se alla bilder Se budgivning
ASKERSUNDVILLA6rok154kvm2.995.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till Villa Högås!
Huset har precis genomgått en totalrenovering där man tänkt till på både stil och komfort.
De klassiska detaljerna, som den vackra fiskbensparketten, har varsamt bevarat för att ge huset en tidlös charm.
För att göra hemmet både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt har en modern luft/vattenvärmepump installerats. Den håller inte bara temperaturen behaglig utan minskar också dina energikostnader på ett smart sätt.

Entréplanet öppnar upp med en rymlig hall som genast ger dig känslan av rymd och välkomnande atmosfär.
En praktiskt grovéntre med tvättstuga gör vardagen smidig och organiserad. Här finns även en wc som adderar extra bekvämlighet.

Det luftiga köket blir en naturlig samlingsplats för kulinariska äventyr och sköna stunder. Med ett sovrum i anslutning har du alltid närheten till avkoppling och återhämtning. Matsalen och vardagsrummet bildar en öppen och inbjudande yta, perfekt för både festliga middagar och avslappnade kvällar framför tv:n eller en sprakande brasa.

På övervåningen öppnar sig möjligheterna med två välutformade sovrum som erbjuder både komfort och avskildhet. Det väl tilltagna badrummet är komplett med badkar, handfat och wc. Här kan du njuta av avkopplande stunder och lyxiga bad.

Källarvåningen är en praktisk plats för förvaringsutrymmen som hjälper dig att hålla ordning och ha allt på sin plats. Dessutom finns här ett dedikerat utrymme för dina finaste vinsamlingar, perfekt för vinentusiasten.

När du kliver in i huset kommer du att märka den generösa takhöjden och de rymliga rummen som ger en känsla av öppenhet.

Åsbro erbjuder natursköna miljöer med närhet till både centrala Örebro (endast 37 km bort) och centrala Askersund (endast 16 km bort)! Njut av den hisnande naturen, vackra sjöar och omgivande skogar. Här kan du koppla av och utforska, samtidigt som du har spännande städer inom bekvämt avstånd.

Att bo i Åsbro innebär att du har en fantastisk tillgång till naturen och kan njuta av långa promenader eller cykelturer längs de vackra sjöarna. Från fastigheten kan du lätt ta dig till Åsasjön som mynnar ut i Tisaren, här du kan ta ett uppfriskande dopp under sommardagarna eller njuta av en avkopplande picknick med familj och vänner.

Förutom naturen är det också lätt att ta sig till de viktigaste bekvämligheterna i Åsbro. Här finns skola, förskola och affärer som är inom gångavstånd, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina dagliga ärenden utan att behöva åka långt. Så, om du söker efter en plats där du kan njuta av lugn och ro, samtidigt som du har tillgång till alla de bekvämligheter du behöver i din vardag, är Åsbro platsen för dig. Missa inte chansen att bli en del av denna underbara gemenskap.

För mer information om denna fantastiska villa, tveka inte att kontakta Albin Andersson. Han är mer än villig att svara på alla dina frågor och ge dig en rundtur i detta drömhem. Ge din familj det de förtjänar genom att investera i denna unika möjlighet att bo i en perfekt balans mellan lyx och naturlig skönhet. Välkommen till din nya drömvilla i Åsbro!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Budgivning

  ALLA BUD

  Bud Budgivare Tidpunkt
  3 000 000 kr #1 2024/02/24 - 11:28
 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Bostadstyp
  2-plansvilla med källare
  Boarea
  154 kvm
  Tomtarea
  2600 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök varav 3 sovrum
  Driftkostnad
  40 399kr
  Byggår
  1933

  DOKUMENT


  pdf-ekorrvagen-12.pdf

  pdf-ekorrvagen-12-asbro-areamatning.pdf

  pdf-ekorrvagen-12-asbro-230914-15242.pdf

  pdf-ekorrvagen-12-asbro-ed.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  2-plansvilla med källare
  Byggnadsår
  1933
  Uppvärmning
  Vattenburet via Frånluftvärmepump
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Källare & gjuten platta
  Stomme: Trä
  Fasad: Puts & trä
  Fönster: 2-glas (energifönster)
  Bjälklag: Trä
  Tak: Falsad plåt
  Utv plåtarbete: Plåt
   
  Fastighetsbet.
  Åsbro 1:123

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  154 kvm 54 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök varav 3 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 2 995 000 kr
  Driftskostnad
  40 399 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 25 801 kr
  VA: 7 900 kr
  Renhållning: 3 062 kr
  Försäkring: 3 636 kr
  Beräknat antal pers: 1
  Kommentar
  I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel. Kostnaden för VA avser en vattenförbrukning om ca 40kubik vilket är under snittet (50kubik) per person.
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  597 000 kr
  Pantbrev
  5 stycken på totalt 650 000 kr
  Tomt
  Areal: 2 600 kvm
  Typ: Hörntomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Servitut etc.
  Samfällighet: Askersund Åsbro FS:20, Samfällighet: Askersund Åsbro S:1, Samfällighet: Askersund Åsbro S:16, Samfällighet: Askersund Åsbro S:17, Samfällighet: Askersund Åsbro S:3, Samfällighet: Askersund Åsbro S:4, Samfällighet: Askersund Åsbro S:5, Samfällighet: Askersund Åsbro S:6, Samfällighet: Askersund Åsbro S:7

BILDER