Domarringen Kolonistuga nr 114

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT1rok30kvm437kr/mån295.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till Domarringen Kolonistuga nr 114 i Örebro - en pärla som erbjuder det perfekta tillflyktsstället för dig som söker en harmonisk och naturnära tillvaro nära stan. Med en total yta om 30 kvm, ett tilltalande uterum på cirka 10 kvm och ett praktiskt förråd på ca 9 kvm kommer denna kolonistuga att överträffa dina förväntningar.

Vid ankomsten till denna grönskande oas kommer du genast att imponeras av den vackra trädgården som sträcker sig över 396 kvm. Den är kärleksfullt anlagd och prydd med ett flertal vackra växter och charmiga sittplatser där du kan koppla av och njuta av det omgivande lugnet.

Denna stuga har genomgått omfattande renoveringar för att erbjuda modern komfort och bekvämlighet. År 2016 genomfördes en allmän upprustning som inkluderade ett nytt tak, en fräsch fasad och en stilfull ny ytterdörr. Badrummet förnyades med en separett och en vacker altan byggdes för att ge dig en plats att njuta av utomhuslivet. Dessutom installerades vatten- och avlopp till köket & separetten. Elementen byttes ut för att säkerställa optimal värme, och elcentralen byttes ut tillsammans med installationen av en genomströmningsvärmare för tappvattnet.

Året därpå, 2017, genomfördes ytterligare uppgraderingar, såsom nya innergolv och ett modernt kök med ny spis & en kolfilterfläkt installerades också för att göra matlagningen till en ren fröjd. Dessutom installerades en TV-antenn för att du ska kunna njuta av underhållning.

År 2019 installerades en Separett Pee för att göra avloppshanteringen ännu enklare och mer miljövänlig.
2020 byttes fönstren ut för att förbättra isoleringen och säkerställa ett behagligt inomhusklimat året runt.
Och nyligen, 2022, ersattes kyl/frysen för att garantera moderna bekvämligheter i köket.

Med alla dessa renoveringar är kolonistuga nr 114 en perfekt kombination av charm och modernitet. Här får du möjlighet att bo i en omsorgsfullt underhållen och välskött fastighet där varje detalj har blivit noggrant övervägd.

Domarringens koloniförening, en exklusiv gemenskap med en rik historia och starka band till Örebro. Med 127 stugor, där varje stuga räknas som en medlem, är detta en förening som verkligen förstår vikten av samhörighet och gemenskap.

Under säsongen 2022 firade föreningen stolt sitt 75-årsjubileum, vilket är ett starkt bevis på den stabilitet och kontinuitet som präglar denna koloniförening. Genom åren har medlemmarna byggt upp en stark och solid föreningskultur som genomsyrar varje hörn av Domarringen.

Föreningen är även en medlem i Örebro Föreningsråd, vilket är en prestigefylld paraplyorganisation för ideella föreningar inom Örebro kommun. Detta medlemskap vittnar om föreningens engagemang i den lokala gemenskapen och dess strävan efter att vara en aktiv del av samhället. Beviljat medlemskap i föreningen kräver att man är bosatt i Örebro kommun.

Att vara en del av Domarringens koloniförening innebär så mycket mer än att bara äga en stuga. Det innebär att bli en del av en väletablerad och respekterad gemenskap som delar samma passion för natur, odling och välmående. Här kan du knyta starka vänskapsband och delta i olika aktiviteter och evenemang som främjar gemenskap och samhörighet.

Genom att vara medlem i Domarringens koloniförening får du inte bara tillgång till en vacker och välskött kolonistuga, utan också möjligheten att njuta av en mängd gemensamma resurser och faciliteter. Det kan vara allt från gemensamma trädgårdsområden och lekplatser till föreningslokaler och gemensamma grönområden där du kan promenera och koppla av.

Kom och upplev känslan av gemenskap och tillhörighet i Domarringens koloniförening. Bli en del av denna historiska och engagerade förening och njut av allt det fantastiska som den har att erbjuda. Ta chansen att skapa minnen och vänskaper för livet. Kontakta Albin idag för att bli en del av denna unika koloniförening i hjärtat av Örebro. Är du intresserad av mer information, läs mer på föreningens hemsida: https://domarringenskoloni.net/

Säljs med generell friskrivning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  295 000 kr
  Bostadstyp
  Kolonistuga
  Boarea
  30 kvm
  Antal rum
  1 rum & kök
  Avgift/månad
  437kr,
  Driftkostnad
  1 400kr
  Byggår
  1950

  DOKUMENT


  pdf-stadgar-for-domarringens-koloniforening.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Kolonistuga
  Byggnadsår
  1950
  Hiss
  Nej
  Uppvärmning
  Direkt El
  Byggnadssätt
  Fönster: 2-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  30 kvm 0 kvm
  Antal rum
  1 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Övrig bostad
  Ekonomi
  Begärt pris: 295 000 kr
  Avgift: 437 kr/mån,
  Driftskostnad
  1 400 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 450 kr
  Försäkring: 950 kr
  Beräknat antal pers: 2
  Kommentar
  300 kwh/år Kommunalt sommarvatten ingår i föreningsavgiften. Arrendeavgift: 5239 kr/år

BILDER