Blankhult 235

Se alla bilder
ÖREBROGODS & GåRDAR1.650.000kr

BESKRIVNING

Blankhult 235 är beläget i hjärtat av Kilsbergen med mytomspunna Bergslagsleden som närmsta och enda granne.
Med fantastiska möjligheter för flera verksamhetsområden så som kursgård, b&b, företagsevent olika typer av läger eller varför inte äga detta för eget bruk som ett året runt boende eller fritidshus med alla möjligheter att koppla bort samhällets höga stress och bara vara i naturen. Från Örebro tar du dig till Blankhult på endast ca 20 minuter. Upp till 40 stycken sovplatser totalt på denna anläggning skapar möjligheter för de stora sällskapen. Stora tomt om ca 1 ha.

Rungslingan Blankhult är en 9 km lång vandringsled som börjar och slutar i Blankhult. Den passerar Kilsbergens finaste utsiktsplats Rusakula där du före lövsprickningen kan räkna till inte mindre än 21 stycken kyrktorn.

I huvudbyggnaden finns det ett stort kök, stor sällskapsyta med spis. Två stycken sovrum med sammanlagt 8 bäddar i våningssängar. På övervåningen finns det övernattningsmöjligheter för ca 20 personer fördelat på madrasser som fritt kan fördelas ut i två rum. Duschrum finns på övervåningen.

Det finns två mysiga ''lillstugor'' med lättare köksutrustning, sängplatser för 4 personer i våningsängar i varje stuga.

En större stuga med pentry samt duschrum. 4 stycken sängplatser i våningsängar och möjlighet till fler sängplatser fördelat på madrasser.

Separat byggnad med två stycken torrtoaletter.

För bokning av visning eller mer info kontakta Erik Lejon på 070-9992990 eller erik@lejonsmakleri.se.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

BILDER