Aggerudsviken BRF Ankaret 1 & 2

Se alla bilder
KARLSKOGABOSTADSRäTT

BESKRIVNING

Kvarter A:

Kvarter A består av 11 radhus 4-5 RoK från 112 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, generös altan och egen brygga. Planlösningen är öppen med kök och matplats mot entréträdgården. Vardagsrum med utgång till altanen som ligger i söderläge mot sjön. För den som önskar finns braskamin som tillval.

Beräknad inflytt våren 2024

Kvarter B:

Kvarter B omfattar 9 radhus 5-6 RoK från 136 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, balkong och generös altan i direkt anslutning till bryggan. Öppen planlösning med fantastisk utsikt mot sjön från både vardagsrum och kök. Köket har skafferi och i vardagsrummet finns braskamin som tillval.

Beräknad inflytt våren 2024

Kvarter C:

Kvarter C omfattar 13 radhus 5-6 RoK från 152 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, balkong och generös altan med utgång till bryggan. Öppen planlösning med fantastisk utsikt mot sjön från både kök och vardagsrum. Köket har skafferi och i vardagsrummet finns braskamin som tillval. I detta kvarter finns dessutom möjlighet till ett inglasat uterum på altanen.

Beräknad inflytt sommar/höst 2024

Kvarter D:

Kvarter D omfattar 16 radhus 3-5 RoK mellan 112-150 kvm. Husen varierar i höjd där de högre har övervåning som går att inreda i efterhand om så önskas. Den generösa nivåskillnaden på tomten ger förutsättning för källare i sutterrängplan med utgång på uteplatsen direkt från sovrummet. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, takterass och generös altan i västerläge med utgång till bryggan. För den som önskar finns braskamin som tillval i vardagsrummet.

Beräknad inflytt sommar/höst 2024

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  Kontakta mäklare för pris
  Bostadstyp
  Bostadsrättsradhus

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Mitt i centrala Karlskoga med strandtomter intill Boängsvägen vid sjön Möckeln ska tre bostadskvarter växa fram. Ett läge med gångavstånd till stadskärnan, förskola, dagligvarubutik och lasarettet samtidigt som det är unikt med sin närhet till vatten och grönområden.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättsradhus
  Hiss
  Nej

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt

BILDER